Enten du har helårsplass hos oss, eller leier plass bare for noen få dager: På Jotunheimen Caravan Camp skal du ha anledning til å ha fri. Derfor tilbyr vi et bredt utvalg tjenester for deg.

Hyttetilsyn

Uvær, innbrudd eller andre bekymringer? Er du urolig for at noe skal skje med hytta di når du ikke er der?

Senk skuldrene! Vi passer gjerne på når du selv er borte. Vi tar på oss oppdrag året rundt. Du bestemmer hva vi skal gjøre, og vi tilpasser oss deg og dine behov.

Framleie av hytter i Sjodalen

Ønsker du å leie ut hytten din, men mangler tid og ressurser? Vi tilbyr framleie av hytter i Sjodalen og kan være behjelpelig med både det administrative, så vel som oppfølging av gjestene under oppholdet og utvask ved endt opphold.

Vi skreddersyr et opplegg som passer for deg!

Bagasje og varetransport

Bagasje og varetransport med snøscooter – På vinterhalvåret kan adkomst til hyttene være begrenset.

Vi har snøscooterløyve og tilbyr transport av både større og mindre kolli. Har du helsemessige problemer har vi også løyve til å ta på oss persontransport.

Snøbrøyting

Snøbrøyting – Ønsker du å komme til ferdigbrøytet vei og parkeringsplass? Vi tar på oss brøyting av snø ved hjelp av traktor og snøfreser.

Salg av ved

Salg av ved – Vi har salg av god og tørr ved. Vi har bjørkeved og blandingsved som selges i 80-liters sekker. Veden kan hentes på Heimsand, eller vi kan være behjelpelig med levering på døren.

Parkeringsplass vinter

Parkeringsplass vinter – På vinterstid har vi oppbrøytet parkeringsplasser både ved Heimsand og Postfuru.